Quiz Show

Quiz Show giver helt sikkert grineflip og grinekramper for hele holdet. Vi har forberedt: Lyd-Quiz, Musik-baglæns, Almen viden, Film Quiz, Sports Quiz og fundet sjove youtube klip. Forbered evt. også selv spørgsmål og gør det endnu sjovere. Hold A og B placeres i hver deres lydtætte boks, så I kan snakke internt, uden holdene hører hianden. Første hold til at markere med trommestik på tromme, får lov til at svare. Rigtigt svar giver 2 points, forkert -2, og det andet hold får lov at svare. Hele showet styres af vores quizmaster, som kårer vinderholdet.

Quiz Show

1. Sjov lyd-quiz fra youtube
2. Baglæns musik-quiz
3. Film quiz
4. Nyn en sang
5. Firma Quiz
-   Op til 30 deltagere.
-   Event: 60 min.

I alt inkl. moms: 2.195,-

Tilbud alle hverdage: 1.995,-

Sådan foregår det

Quiz Showet sker i lydtæt boks, så holdene kan kommunikere internt uden at kunne høre hinanden. Der dystes mod hinanden, og det hele styres af vores quizmaster! Vi har arbejdet professielt med events i over 10 år i vores professionelle event studie, og vi laver mange sjove events til polterabend, fødselsdage og teambuilding.
Quiz Show er det absolut sjovesete firmaevent. Her får alle en på opleveren, og der garanteres for, at rammerne er sat for de vildeste grineflip. Det er naturligvis sjovest, hvis I kan forberede nogle personlige spørgsmål om deltagerne. Eventet kan bruges til fx teambuilding, polterabends eller andet. Et seriøst sjovt event før firmafesten!
Trine siger: "Mange tak for sidst, det var virkelig et hit hos pigerne, og Rebekka mener det har været "den fedeste dag i hendes liv!"
Var jeres dag hos os fantastisk, så giv et "Like", og skriv gerne til os hvis der er forslag til forbedring.
 

QUIZ SHOW
FOTOGALLERI

Kontakt

© Firmateambuilding.com - en del af simplestudio.dk