Firma Sangskrivning

Får I udnyttet jeres medarbejderes potentiale til fulde? Vi har som mennesker ca. 60.000 tanker i løbet af et døgn, og det er ikke altid alle gode tanker bliver delt med chefen! Det kan fx være fordi medarbejderen tænker: Chefen tænker nok det er for dyrt, der er ikke tid, kollegaer mener måske idéen er dårlig! På den måde kan dit firma tabe mange gode idéer, og altså omsætning i løbet af et døgn! I Firma Sangskrivning arbejder vi med at dele alle kreative idéer, alle står lige, og der er også en mulighed for at arbejde med værdier.

Firma Sangskrivning

1. Brainstorme nøgleord
2. Nøgleordene omsættes til sætninger
3. Lav et puslespil med sætningerne
4. Lyrikken bearbejdes, og alle får en tekst
5. Lyrikken laves til en coversang
6. Alle indspiller kor samlet
7. Der indspilles solo med 2 og 2
8. Vi laver et mix og producerer sangen
-   Fra 30 - 250 deltagere.
-   Event: 3 timer.

Deltagerpris excl. moms: 275,-

Sådan foregår det

I Firma sangskrivning vil der blive taget udgangspunkt i firmaets vision, mission eller kerneværdier! Alle medarbejdere skriver nogle nøgleord, som bagefter omsættes til lyrik. Der indspilles i vores mobile lydstudie, som opsættes på jeres adresse før eventet starter! Firma Sangskrivning er det perfekte valg til jeres virksomhed, som ønkser en sjov og anderledes event, hvor der er fokus på værdier og den sjove oplevelse!
Alles idéer i den kreative fase er lige gode. På den måde stilles medarbejdere og chef lige, når der arbejdes med nøgleord til visionen, missionen eller det valgte emne. Medarbejdere tager ejerskab for en vision, som de selv har været med til at skabe! Vi sætter en scene op med PAR lamper og mobilt lydstudie på jeres adresse før eventstart! Dette event er perfekt, hvis viden er nøgleordet i jeres firma!
Martin siger: "Tak til Polterabend event! Vi havde en formidabel lørdag formiddag i jeres studie med indspilning af sang!"
Var jeres dag hos os fantastisk, så giv et "Like", og skriv gerne til os hvis der er forslag til forbedring.
 

FIRMA SANGSKRIVNING
FOTOGALLERI

Kontakt

© Firmateambuilding.com - en del af simplestudio.dk