Samarbejde & Rytmik

Er I gode til at gribe jeres egne eller hinandens bolde? Lysten til at hjælpe en kollega og godt samarbejde er et af nøgleordene for at få et velfungerende firma! Et godt team er nødvendigt, når man fx har 35 deltagere, som skal holde rytmen, mens alle spiller på percussion, trommer og andre rytmeinstrumenter til jeres teambuilding workshop i vores Samarbejde & Rytmik event! Vi prøver om teamet fungerer med og uden en leder? Alt bevægelse skaber energi, og energi er med til at skabe glæde og dermed glade medarbejdere.

Samarbejde & Rytmik

1. Instrument til hver deltager
2. Instruktion til forskellige rytmer
3. I går til den på trommerne!
4. Vi prøver uden og med dirigent
5. I skiftes til at være leder for gruppen
6. I indspiller til sidst trommer til coversang
-   Fra 30 til 250 deltagere.
-   Event: 1 time.

Deltagerpris excl. moms: 235,-

Sådan foregår det

I Samarbejde & Rytmik eventet vil I blive instrueret af en professionel producer og musiker. I kommer alle til at gå amok på trommerne, mens I lærer at samarbejde og lytte til hinanden! Der bliver opsat PAR lamper, medbragt et stort trommesæt samt et mobilt lydstudie til jeres adresse, før vi starter. Det hele optages, og I kommer til at høre det bagefter, så I kan følge jeres udvikling!
Samarbejde & Rytmik eventet er et super sjovt indslag til din næste firmafest eller teambuilding workshop. I kommer til at lære at samarbejde, og vores producer vil vejlede jer på en måde, så alle kan være med! Samarbejde & Rytmik er en teambuilding øvelse som er specielt velegnet til mindre og mellemstore virksomheder. Denne teambuilding øvelse er god til at bringe folk tættere sammen, og den passer også perfekt til en firmafest eller et firma event.
Martin siger: "Tak til Polterabend event! Vi havde en formidabel lørdag formiddag i jeres studie med indspilning af sang!"
Var jeres dag hos os fantastisk, så giv et "Like", og skriv gerne til os hvis der er forslag til forbedring.
 

SAMARBEJDE & RYTMIK
FOTOGALLERI

Kontakt

© Firmateambuilding.com - en del af simplestudio.dk