Kontakt os

Kontakt os

Firmateambuilding.COM arrangerer teambuilding for mellemstore, større og mindre firmaer. Har I behov for at vide mere om, hvordan vores teambuilding arrangementer fungerer, er I altid velkomne til at kontakte os. Vi har arbejdet med teambuilding i en årerække og er derfor klar til at vejlede jer om, hvordan I holder jeres næste teambuilding arrangement. Det kan nogle gange være en udfordring at finde de helt rette teambuilding aktiviteter til medarbejderne, men vi sidder altid klar med gode råd. Hvis I har behov, er I altid velkomne til at kontakte os. Har I feedback eller idéer til, hvordan vi kan gøre vores koncepter bedre eller har bare generelt input er I naturligvis også velkomne til at rette henvendelse.

 

 Kontakt os

Har I konkrete spørgsmål, er I naturligvis altid velkomne til at rette henvendelse til os. Vi svarer altid på spørgsmål og hjælper jer med at vælge lige netop den rette teambuilding aktivitet til jeres firma!

Book møde

Har I behov for et møde for at finde frem til, hvordan I  får det meste ud af jeres teambuilding, er I altid velkomne til at tage kontakt til os, så finder vi frem til en løsning sammen.

Firmateambuilding.COM

Du er altid velkommen til at rette henvendelse til Firmateambuilding.COM Vi sidder klar for at hjælpe jer med at sammensætte det helt rette teambuilding arrangement. Har I behov for at vide mere om andre firmaevents så som julefrokoster, sommerfester og andre events, er I også velkomne til at rette henvendelse til os. Sammen finder vi en løsning!

 

Kontakt: Firmateambuilding.COM

Mårkærvej 13F

2630 Taastrup

27 29 28 50

Email: info@firmateambuilding.com

Panel

Facebook Like

 
 
Panel