Kommunikation & Salg

Nye resultater peger på at stemmeføring udgør 38%, kropssprog udgør 55%, mens selve indholdet kun udgør 7% af den kommunikation, der sker mellem mennesker. Det betyder, at der er en mulighed for at forbedre supporten, booste salget og forbedre relationen til kunderne alene ved at ændre og forbedre stemmeføring og kropssprog! Vi har arbejdet med speak i over 15 år, og har derfor stor erfaring. Vi giver jer nogle værktøjer, som gør jeres stemmeføring mere målrettet, og afslutningsvist kommer I til at lave jeres egen speak!

Kommunikation & Salg

1. Gennemgang af værktøjer
2. I skriver den tekst, I vil speake
3. Værktøjer benyttes på teksten
4. I speaker ved "open mic"
5. I får feedback
6. I speaker igen, og resultatet optages
-   Fra 30 - 250 deltagere.
-   Event: 4 timer.

Deltagerpris excl. moms: 495,-

Sådan foregår det

I får indledningsvis en gennemgang af forskellige virkemidler og værktøjer, før I går i gang med at arbejde. Dernæst er der "open mic", hvor alle deltagere pitcher deres sag i scenens mikrofon. I kommer til at gøre brug af værktøjerne og får tilbagemelding på brugen af dem! I kan få skarpere sælgere og ansatte og samtidig bliver det en sjov, energisk workshop. I får naturligvis speaken, når vi har bearbejdet den færdig! Sådan kan I skabe mere værdi i jeres firma!
Den nyeste forskring indikerer, at hjernen sorterer kunstigt opstillede reklamer fra i langt højere grad end tidligere antaget! Derfor vil det virke mere oprigtigt, når det er medarbejderne selv, som henvender sig direkte til kunden! I kommer selv til at indspille jeres egen reklamespeak! Der bliver opsat nogle PAR lamper og bygget en mindre scene på jeres adresse, før eventstart.
Martin siger: "Tak til Polterabend event! Vi havde en formidabel lørdag formiddag i jeres studie med indspilning af sang!"
Var jeres dag hos os fantastisk, så giv et "Like", og skriv gerne til os hvis der er forslag til forbedring.
 

ROCK-AMOK
FOTOGALLERI

Kontakt

© Firmateambuilding.com - en del af simplestudio.dk