Teambuilding
Hele landet

Samarbejde & Rytmik

Book sjov Samarbejde og Rytmik teambuilding med fokus på samarbejde, hvor alle bliver rystet godt sammen. I får hver jeres eget instrument!

Deltagerpris: 235,-
Min 25 - 100 personer

Hent tilbud
Hele landet

Kommunikation & Salg

Book en kommunikation og salg workshop, hvor vi sætter fokus på den klare kommunikation. I ender med et speak eller en videsospot til jeres firma.

Deltagerpris: 495,-
Min 25 - 150 personer

Hent tilbud
Hele landet

Firma Sangskrivning

Få alle jeres medarbejdere til at udtrykke deres kreative tanker, firmaværdier eller hvad I ønsker på jeres helt egen unikke firma sang!

Deltagerpris: 275,-
Min 25 - 100 personer

Hent tilbud

Teambuilding

Sjove og lærerige firma teambuilding aktiviteter!

I vores firma teambuilding kurser arbejder vi primært med at fremme "hold ånden", styrken og energien. Teambuilding handler også om at alle har et fælles mål, så alle trækker i samme retning. Derudover kan firma teambuilding også være med til at skabe bedre relationer blandt medarbejdere og derved være med til at skabe et bedre arbejdsmiljø. Vi sætter os gerne ned med jeres firma inden I booker jeres teambuilding aktiviteter og tager en snak med jer om, hvad I ønsker at få ud af forløbet. Vores teambuilding aktiviteter tager dels udgangspunkt i og indeholder følgende: En kursusdel som opkvalificerer medarbejderne, en praktisk del hvor medarbejderne afprøver metoderne og den resultatskabende del som vi lægger meget vægt på. Vi skaber rammerne for den sjove teambuilding oplevelse! I kan med fordel vælge vores firma teambuilding aktiviteter, hvis I har brug for mere energi i teamet og ønsker øget effektivitet og resultat. Når I har behov for merviden står vi altid klar til at komme med gode råd og input til hvordan i sammensætter den bedst teambuilding dag for jeres medarbejdere!

Kunder siger

Tak til Polterabend event! Vi havde en formidabel lørdag formiddag i jeres studie med indspilning af sang.
Thumbs up

Martin Klug

Sportsklub

Det var en fornøjelse at arbejde sammen med Simple Studio - hurtig til at svare tilbage, professionel service og moderne udstyr.
Thumbs up

Therese

Mærsk

Leverer top professionel kvalitet. Tak til Claus Beelen, hilsen Stiger :-)
Thumbs up

Stig

Evolvia

Panel

Facebook Like

 
 
Panel