PA anlæg

Er I ved at planlægge jeres næste firmafest og har brug for et PA anlæg? Med et professionelt PA anlæg fra os, får I virkelig sat skub i jeres firmafest med perfekt lyd til jeres firma event! Vi udlejer et kraftfuldt PA anlæg på ca. 2000 watt. PA anlægget er helt perfekt til flere slags festsale, men sættes også gerne op på kontoret. PA anlægget er meget betjeningsvenligt og vi sætter jer naturligvis ind i brugen af anlægget før jeres firmafest starter. PA anlægget bliver bragt ud til jeres adresse og hentes igen dagen efter jeres firmafest eller event.

PA anlæg

- Forstærker og 2 højtalere
- 1 mixerpult med 20 kanaler
- Mikrofon til taler og sang
- Mikrofonstativ
- Ledninger & tilbehør
- Vi bringer og henter

Samlet pris excl. moms: 1.195,-

Sådan foregår det

Med et PA anlæg fra os kan I skabe de perfekte rammer til jeres næste firmafest. Med et anlæg på ca. 2000 watt kommer I til at kunne feste igennem hele natten! Vi sætter altid PA anlægget op før jeres firmafest og tager det ned igen dagen efter. Lejeprisen er for 24 timer og der er fri fragt på hele Sjælland!
Nu kan I leje et top professionelt PA anlæg, som skaber god lyd til din næste firmafest. Med vores PA anlæg får I kraftfulde højtalere, som kan spille op til enhver fest. PA anlægget er perfekt til firmafesten, uanset om I holder den på kontoret eller lejer et lokale ude i byen!
Therese siger: "Det var en fornøjelse at arbejde sammen med Simple Studio - hurtig til at svare tilbage, professionel service og moderne udstyr.!"

PA ANLÆG
FOTOGALLERI

Kontakt

© Firmateambuilding.com - en del af simplestudio.dk