Mobildiskotek

Står I og skal til at holde en firmafest og mangler et godt mobildiskotek? Vi giver jer nu muligheden for at holde den perfekte firmafest på jeres egen adresse med mulighed for at leje vores fede mobildiskotek. Mobildiskoteket består af et kraftfuldt PA anlæg og et sejt lysdiskotek, som helt sikkert vil sætte gang i jeres firmafest. Mobildiskoteket bliver bragt ud til jeres firmafest og hentes naturligvis dagen efter. Selve lydanlægget er på ca. 2000 watt og kan spille godt til. Lysdiskoteket består af kraftige LED lamper og en spejlkugle!

Mobildiskotek

- 1 Forstærker samt 2 stk højtalere
- 1 mixerpult med 20 kanaler
- Mikrofon til sang & taler.
- Diskokugle med motor.
- 2 Magic Jelly DJ Ball.
- 8 PAR spots (4 LED).
- Røgvæske & Røgmaskine.
- Vi bringer og henter

Samlet pris excl. moms: 1.995,-

Sådan foregår det

Med vores mobildiskotek har I det perfekte valg til både større og mindre firmafester. I kan leje DJ natten lang i vores moderne "gør det selv" mobildiskotek! Vi er der altid og sætter mobildiskoteket op for jer. Vi kommer også og tager det ned igen. Transport på Sjælland er inkluderet og lejeprisen er for 24 timer!
Nu har I mulighed for at leje et mobildiskotek til jeres firmafest. Mobildiskoteket har god lyd & lys og er helt perfekt til jeres firmafest. Mobildiskoteket er et "gør det selv" mobildiskotek, hvor I selv kan leje DJ natten lang. Vores mobildiskotek lejes ud til mange typer fester, men er optimalt til mindre og mellemstore firmafester, hvor der skabes en god stemning!
Niels siger: "Vi bliver mødt med faglighed, flexibilitet og forståelse. Claus besidder stor indlevelsesevne, er omhyggelig og rar at være sammen med!"

MOBILDISKOTEK
FOTOGALLERI

Kontakt

© Firmateambuilding.com - en del af simplestudio.dk