Waterball

Waterball

Oplev de fantastiske sjove waterballs til jeres næste eventdag. Med en Waterball kommer I til at vælte rundt i de morsomme oppustelige bolde. I vil få en masse sjov sammen og en oplevelse, der helt sikkert vil blive husket. Waterball eventet byder på en vaskeægte ryst-sammen tur, hvor I vil lære hinanden bedre at kende. Waterball er også fornøjeligt at være tilskuer til, når jeres venner vælter rundt indeni bolden, imens de prøver at "gå på vandet". Waterball eventet er helt pefekt til polterabend, teambuilding, og fødselsdag.

Waterball

1. Velkomst
2. Instruktioner
3. Waterball på vandet
-   Op til 20 deltagere.
-   Event: 1½ time.

Samlet pris inkl. moms: 3.000,-

Sådan foregår det

I vil få underholdning uden lige i de sjove oppustelige Waterballs. I vi naturligvis blive instrueret af en professionel instruktør til jeres "Let's have more fun" eventdag. For at skabe de perfekte rammer til jeres eventdag, arbejder vi sammen med de bedste udbydere af Waterballs, som vil give jer en fantastisk oplevelse.
Glæd jer til dette forrygende Waterball event til jeres eventdag. Giv jer selv lov til at miste kontrollen, imens I prøver at "Gå på vandet". Der vil blive skabt en uforglemmelig tur med dette event, som helt sikkert vil blive husket længe efter. Der vil være en instruktør til stede, som vi guide jer og komme med gode råd. Hvis I har spørgsmål, er I velkomne til at sende dem via formularfeltet ovenfor.
Martin siger: "Tak til Polterabend event! Vi havde en formidabel lørdag formiddag i jeres studie med indspilning af sang!"

WATERBALL
FOTOGALLERI

Kontakt annoncør

© Firmateambuilding.com - en del af simplestudio.dk