Wakeboarding

Wakeboarding

Til jeres Wakeboarding event vil hver deltager få eget Wakebording bræt og en plads på banen. Få skabt en vildt underholdende stemning for venner eller kollegaer, når I suser over vandoverfladen med hastigheder på 30 km/t efter kablet på den udfordrende bane. Der vil være mulighed for at prøve hop, så I vil kunne blive udfordret på koordination og balanceevne. Wakeboarding er det perfekte adrenalinfyldte event for vandelskere. Da eventet ikke er afhængigt af vind, kan eventet altid afvikles i sommerperioden.

Wakeboarding

1. Instruktioner
2. Wakeboarding-udstyr uddeles
3. Benyttelse af afspærret bane
4. 2 timers Wakeboarding event
-   Fra 5 - 25 deltagere.
-   Event: 2 timer.

Deltagerpris inkl. moms: 450,-

Sådan foregår det

Wakeboarding vil kunne give jer en utrolig sjov oplevelse. I vil få udleveret våddragter, og der følger en professionel instruktør med til eventet. For at give jer den bedste oplevelse af eventet, samarbejder vi med de dygtigste udbydere på markedet med stor erfaring inden for Wakeboarding.
Dette morsomme event vil glæde jeres venner eller medarbejdere. Wakeboarding vil give alle lov til at udfolde sig aktivt, og I vil kunne mærke blodet pumpe rundt i kroppen. Et Wakeboarding event vil være en sjov oplevelse, I vil kunne snakke om længe efter. Eventet kan bookes til begivenheder som polterabends, teambuilding, fødselsdagsfester, m.m. I er velkomne til at sende forespørgsler via formularen ovenfor.
Christoffer siger: "Super fedt koncept. Instruktøren er vildt dygtig og god til at lære fra sig. Kan varmt anbefale det!"

WAKEBOARDING
FOTOGALLERI

Kontakt annoncør

© Firmateambuilding.com - en del af simplestudio.dk