Trylleshow

Trylleshow

Oplev et fantastisk trylleshow og entertainment på højt plan til jeres teambuilding, polterabend, eller fødselsdags event. Her vil I blive inkluderet i Close-up trylleri, og I vil blive udfordret helt tæt på af den professionelle tryllekunstner. Der vil blive illustreret i forbløffende korttricks, og I vil indgå aktivt i underholdningen. Dette trylleshow vil skabe social bonding og en helt uforglemmelige oplevelse. Trylleshowet udføres af en af Danmarks bedste tryllekunstnere, som bl.a. har vundet close-up magic i 2006 - 2007.

Trylleshow

1. Velkomst
2. Inddeling af grupper
3. Close-up trylleshow
4. Medarbejderne medvirker
-   Fra 10 deltagere.
-   Event: 30 - 60 min.

Kontakt for tilbud

Sådan foregår det

Til jeres event dag bliver der skabt de perfekte rammer i selskab med en af Danmarks bedste tryllekunstnere. Få et fantstisk magisk øjeblik sammen! Vi samarbejder med de førende tryllekunstnere i landet b.la. vinder af close-up magic (2006-2007) for at skabe de bedste rammer til jeres eventdag.
Teambuilding i form af et trylleshow er en sjov og anderledes måde, hvorpå at jeres medarbejdere kan bonde og have det sjove sammen. Jeres medarbejdere vil sidde imponeret tilbage over trylleri og entertainment i verdensklasse. Arrangementet kan ligeledes bestilles til julefrokoster, polterabends og fødselsdage m.m. Kontakt vores samarbejdspartner i dag via kontaktformularen og hør mere.
Thomas siger: "Jeg kan kun tilslutte mig koret af begejstring: Du er i en klasse for sig. Du besidder nogle helt unikke fingerfærdigheder, og du formår at kombinere dem med et særligt talent for at underholde med en perfekt underspillet humor… Det fås ikke bedre. Jeg glæder mig allerede til vi ses næste gang."

TRYLLESHOW
FOTOGALLERI

Kontakt annoncør

© Firmateambuilding.com - en del af simplestudio.dk