Topmodel

Få lavet et fantastisk topmodel billede i vores fotostudie til jeres polterabend eller eventdag. Vores dygtige fotograf vil tage en række billeder, hvoraf vi udvælger de bedste, og vores grafiker retoucherer og får dig til at lige en rigtig topmodel. Fotostudiet er professionelt bygget og har gode lysforhold. Samtidig kan vi gøre brug af en masse effekter i form af bl.a diverse lamper, røgmaskine og vindmaskine. Der kan vælges imellem flere fotobaggrunde, og vores baggrunde er store, så vi kan tage billeder både af hovedpersonen men også af selve holdet. Vi arbejder primært med hovedpersonen, men der vil naturligvis også være mulighed for at få lavet nogle billeder af holdet.

Topmodel

1. Der tages billeder af holdet
2. Der poseres foran kameraet
3. Der tages billeder af modellen
4. Billederne bliver retoucheret
5. Billederne bliver eftersendt
-   Op til 30 deltagere.
-   Event: 60 min.

I alt inkl. moms: 2.295,-

Tilbud alle hverdage: 1.995,-

Sådan foregår det

Topmodel foregår i professionelt fotostudie med mulighed for vind, røg, lys og spejle. Vores fotograf vil tage en række billeder, hvoraf de bedste udvælges. I er velkomne til at lægge makeup eller kontante en stylist før selve eventet. I vil blive instrueret af vores fotograf i, hvordan der kan poseres.
Topmodel har fokus på den enkelte person, hvor vi kan lave nogle fantastiske billeder. I har mulighed for at gøre brug af vores fotostudie, hvor der kan arbejdes med mange forskellige effekter som røg, vand, lys og en række forskellige rekvisitter. Billederne bliver efterbearbejdet af vores grafiker, før I får dem, og vi gør meget ud af at få modellen til at føle sig behagelig tilpads imens der skal poseres. Naturligvis er I også velkomne til at komme med input til posering og ideer til hvilke slags billeder, I ønsker.
Cigdem siger: "Vi havde en super hyggelig aften til min venindes polterabend. Kan varmt anbefales, hvis man vil have en anderledes og uforglemmelig dag!"
Var jeres dag hos os fantastisk, så giv et "Like", og skriv gerne til os hvis der er forslag til forbedring.
 

TOPMODEL
FOTOGALLERI

Kontakt

© Firmateambuilding.com - en del af simplestudio.dk