Supsurf polo

Supsurf Polo

I SUPsurf-Polo gælder det om at holde balancen på Surfbrættet samtidig med, at bolden skal i nettet hos modstanderen ved brug af pagajerne. I vil alle uden tvivl blive sat på en prøve, når I er delt op i 2 hold, hvor I skal bruge teamwork på bedste vis og koordinere sammenspillet imellem hinanden for at få sejren i hus. Der vil være en instruktør til stede, som guider jer under Supsurf Polo eventet. Diverse udstyr er inkluderet i eventet. SUPsurf-Polo er helt perfekt til polterabend, teambuilding, julefrokost og til fødselsdage.

Supsurf Polo

1. Velkomst & instruktioner
2. Uddeling af udstyr
3. Læring af basisteknikker
4. SUPsurf-Polo kamp
5. Vinderhold kåres
-   Min. betaling 5 deltagere.
-   Event: 2 timer.

Deltagerpris inkl. moms: 400,-

Sådan foregår det

SUPsurf-Polo er en forrygende og sjov måde, hvorpå I alle kan lære hinanden bedre at kende. Med til eventet vil være en professionel instruktør og udstyr. Vi samarbejder med kompetente udbydere, der har erfarne instruktører inden for Surfbranchen, så de optimaler rammer er sat for jeres eventdag.
SUPsurf-Polo er en fremragende ide, hvis I ønsker at opleve en morsom form for event til jeres eventdag. Alle vil få mulighed for at give den gas, og I vil få rig mulighed for at bonde indbyrdes, da det er et must at kommunikere med hinanden for at vinde. SUPsurf-Polo er ideelt til en større mængde deltagere og giver en kanon stemning for alle deltagere. Hvis I har forespørgsler, sendes de til vores samarbejdspartner via formularfeltet ovenfor.
Christoffer siger: "Super fedt koncept. Instruktøren er vildt dygtig og god til at lære fra sig. Kan varmt anbefale det!"

SUBSURF POLO
FOTOGALLERI

Kontakt annoncør

© Firmateambuilding.com - en del af simplestudio.dk