Sumobrydning

Sumobrydning

Oplev en sjov og anderledes event i form af Sumobrydning. Skab begejstring blandt vennerne og få en masse gode grin, når I sammen udfolder jer på Sumobrydningsbanen. Til Sumobrydning vil I komme til at dyste imod hinanden på den sjove sumobrydningsbane. I de 20 kilo morsomme Sumobrydnings-dragter, vil I føle jer utrolig klodsede, når I vælter rundt. Sumobrydning er et sjovt event til polterabend, fødselsdagsfest, julefrokost eller teambuilding. I vil blive vejledt af professionel instruktør på en opstillet indendørsbane.

Sumobrydning

1. Velkomst & regler
2. Uddeling af Sumobrydnings-dragter
3. Sumobrydningskamp
4. Vinder udnævnes
-   Fra 5 - 12 deltagere.
-   Event: 50 min.

Samlet pris inkl. moms: 1.600,-

Sådan foregår det

Sumobrydning er et sjovt event til jeres eventdag. I vil komme til at dyste mod hinanden, og det hele styres naturligvis af professionel instruktør. Vi samarbejder med professionelle udbydere af kvalitets udstyr til events, så vi finder den bedste udbyder til dig af Sumobrydning.
Skab entusiasme blandt jeres venner eller kollegaer og send dem afsted på Sumobrydning-banen. De sjove Sumo-dragter vil få hvem som helst til at grine. Det hele foregår i et indendørs eventcenter, så man behøver ikke at bekymre sig om vind og vejr. Arrangementet kan ligeledes bookes til andre begivenheder så som polterabend, fødselsdagsfest, julefrokost herre/tøse ture m.m. I er velkommen til at kontakte leverandøren via formularfeltet til højre.
Melisa siger: "Det var en mega fed oplevelse. Det er 100% noget jeg skal prøve igen."

SUMOBRYDNING
FOTOGALLERI

Kontakt annoncør

© Firmateambuilding.com - en del af simplestudio.dk