Stunt Workshop

Stunt Workshop

Stunt Workshoppen giver jeres venner eller kollegaer en unik mulighed for lege vaskeægte Stuntmen. "Let's have more fun" eventet byder på verdensklasse underholdning, når jeres venner skal prøve kræfter med barslagsmål, skud med sprøjtende blod og ildspåsættelse af hinanden. Alt foregår i sikre rammer og med instruktioner fra en professionel stuntman. Jeres venner eller kollegaer vil sidde tilbage med åbne øjne- og mund af bare begejstring efter dette Stunt Workshop "Let's have more fun" event.

Stunt Workshop

1. Instruktioner
2. Øvelser og opvarmning
3. Udfoldelse af diverse Stunts
-   Op til 30 deltagere.
-   Event: 75 min.

Samlet pris inkl. moms: 2.500,-

Sådan foregår det

Få skabt et vildt event uden sammenligning. Dette yderst mindeværdige Stunt Workshop event vil give jer det ene gode grin efter det andet. For at give jer et forrygende Stunt Workshop "Let's have more fun" event, samarbejder vi med de dygtigste og mest professionelle Stuntmen på markedet.
En Stunt Workshop vil give jer en imponerende og uforglemmelig oplevelse, som der vil blive snakket om længe efter. Prøv det vildeste event ever med Stunt Workshop og få en oplevelse for livet. Stunt Workshoppen er mulig for op til 30 deltagere. Stunt Workshop er perfekt til polterabend, fødselsdag, julefrokost og som teambuilding. Send eventuelle forespørgsler til vores samarbejdspartner via feltet til højre, og I vil hurtigst muligt få svar på jeres forespørgsel.

STUNT WORKSHOP
FOTOGALLERI

Kontakt annoncør

© Firmateambuilding.com - en del af simplestudio.dk