Slotrace

Slotrace

Giv jer selv et "Let's have more fun" event i form af Slotrace. I vil blive udfordret og kombinationen af høje hastigheder, teknik og skarpe sving gør Slotrace til en enestående oplevelse. Her gælder det om at holde tungen lige i munden, hvis koncentrationen mistes, flyver modelbilen af sporet. Jeres venner eller kollegaer skal dyste imod hinanden i et stort Grand Prix ræs, det vil blive et utrolig underholdende arrangement, hvor I kan bonde på kryds og tværs. Perfekt til polterabend, julefrokost, fødselsdag og teambuilding.

Slotrace

1. Velkomst & Instruktioner
2. Indledende øve-runde
3. En A og B finale
4. Efterfulgt af en ny 2. runde
5. Vindere udkåres
-   Min. betaling 10 deltagere.
-   Event: 2 timer.

Deltagerpris inkl. moms: 200,-

Sådan foregår det

Vælg den sjoveste og mest underholdende event for jeres venner eller kollegaer. Stemningen kommer til tops I dette underholdende Slotrace Grand Prix. For at skabe det perfekte teambuilding event for jeres medarbejdere, samarbejder vi med de førende Slotrace udbydere, der er på markedet.
Udfordrer jer selv med et "Let's have more fun" event, som byder på sjov og intens konkurrence i form af Slotrace. I de underholdende og charmerende rammer vil I skulle mestre de følsomme modelbiler, hastigheden kommer op på 50 km/t, og de skarpe sving vil kræve teknisk snilde. Eventet byder på en rigtig ryst-sammen tur. Ved forespørgsler sendes de til vores samarbejdspartner via formularfeltet ude til højre.
Jannik siger: "Tak for et fedt arrangement, det var vildt sjovt :-)"

SLOTRACE
FOTOGALLERI

Kontakt annoncør

© Firmateambuilding.com - en del af simplestudio.dk