Skydning

Skydning

Det actionfyldte event vil give jer mulighed for at udleve jeres drengedrøm og dyste internt i en underholdende skydekonkurrence. Der er taget højde for alle sikkerhedsforanstaltninger, og I vil blive instrueret af specialuddannede og professionelle instruktører. Husk naturligvis altid at følge personalets anvisninger. Et Skyde event som dette kræver kontrol, ro og en hamrende god koncentrationsevne. Et skyde event er helt perfekt til fx. en polterabend, fødselsdag, julefrokost eller som et hyggeligt event med vennerne.

Skydning

1. Instruktioner & regler
2. Våben og skydeudstyr udleveres
3. Skydning med forskellige våben
4. Udnævnelse af vinder
-   Min. betaling 5 deltagere.
-   Event: 2 timer.

Deltagerpris inkl. moms: 600,-

Sådan foregår det

Prøv dette konkurrencefyldte event. I vejledes af professionel instruktør. Af sikkerhedsmæssige årsager må ingen være påvirket. For at give jer det optimale udbytte af jeres event, samarbejder vi med nogle af de dygtigste og mest professionelle udbydere inden for skydebranchen.
Det er muligt at få prøvet flere former for skydevåben til jeres "Let's have more fun" event. I kan selv vælge, om I ønsker at skyde med rifler, pistoler eller revolvere så som Desert Eagle, Sauer 200 og mange andre skydevåben. Skydeeventet vil sætte jeres koncentration på prøve. Arrangementet kan bookes til fx julefrokost, polterabend, teambuilding og fødselsdage. I er velkomne til at sende forespørgsler til vores samarbejdspartner via formularfeltet.

SKYDNING
FOTOGALLERI

Kontakt annoncør

© Firmateambuilding.com - en del af simplestudio.dk