Skydesimulator

Skydesimulator

Skydesimulator er en fremragende ide til et underholdende "Let's have more fun" event. Den interne skydeturnering skaber spænding blandt jeres venner eller kollegaer, og alle vil kunne få prøvet kræfterne af på den yderst præcise Skydesimulator, som måler med en præcision på få millimeter. Få et super sjovt event til jeres venner, oplev et tempofyldt ryst-sammen event, se hvem der bliver den ultimative skytte. Skydesimulator er et helt perfekt event til polterabend, fødselsdag, julefrokost og som sjovt teambuilding event.

Skydesimulator

1. Velkomst
2. Instruktioner
3. Skydeturnering
4. Vinder udnævnes
-   Fra 5 -12 deltagere.
-   Event: 50 min.

Samlet pris inkl. moms: 1.600,-

Sådan foregår det

Glæd jeres venner eller kollegaer med en omgang actionfyldt Skydesimulator. I vil blive vejledt af en dommer/instruktør i dette actionfyldte event. Vi samarbejder med kompetente og ambitiøse udbydere af Skydesimulation for at give den bedste oplevelse til jeres "Let's have more fun" eventdag.
Oplev den tempofyldte underholdning i form af skydesimulator, som vil skabe sjove og underholdende oplevelser for jeres venner eller kollegaer. Det konkurrencefyldte event event vil give alle en særdeles mindeværdig oplevelse med fokus på intern konkurrence. Skydesimulator eventet er ideelt til både større og mindre arrangementer. I er velkomne til at sende jeres forespørgsel til vores samarbejdspartner via formularfeltet.

SKYDESIMULATOR
FOTOGALLERI

Kontakt annoncør

© Firmateambuilding.com - en del af simplestudio.dk