Segway

Segway

Prøv en sjov og anderledes oplevelse med jeres venner, Segway byder på holdkonkurrence på opstillede baner. Ved dette aktive teambuilding event vil alle skulle holde tungen lige i munden, da intensitet og balance spiller ind. Det handler altså ikke om at køre hurtigst, men at være skarpest og holde koncentrationen. Segway er en morsom oplevelse, som helt sikkert vil være noget, I vil tale om længe efter. Eventet vil kunne blive afviklet hos jer, og der er også mulighed for at afholde Segway eventet indendørs hos leverandøren.

Segway

1. Velkomst & instruktioner
2. Uddeling af udstyr
3. Opdeling 2 hold
4. Kør om kap
5. Vinderhold kåres
-   Min. betaling 5 deltagere.
-   Event: 110 min.

Priser fra inkl. moms: 3.000,-

Sådan foregår det

Skab glæde blandt jeres venner med et "Let's have more fun" event som byder på Segway på opstillede baner. Eventet inkluderer en instruktør/dommer. Vi samarbejder med de bedste udbydere indenfor segway og sørger for, at I få en super god "Let's have more fun" eventdag med optimale rammer.
Segway er et alletiders "Let's have more fun" event, som byder på teamspirit, sjov underholdning og en super stemning. Der er mulighed for at komme ud til jer og opsætte baner ellers kan eventet også holdes indendørs hos vores samarbejdspartner. Segway vil med dens høje underholdningsværdi være perfekt til forskellige events som: polterabend, fødselsdag, teambuilding og julefrokost. Ved forespørgsler er i velkomne til at sende dem til vores samarbejdspartner.
Gert siger: "Tak for et super arrangement i går hos KFUM-Spejderne."

SEGWAY
FOTOGALLERI

Kontakt annoncør

© Firmateambuilding.com - en del af simplestudio.dk