Sangstjerne

Oplev et gennemført Sangstjerne event, som foregår i vores yderst professionelle lydstudie. Sangstjerne eventet giver jer lov til at slippe jeres indre sangfugl løs og indspille en CD, hvor kun fantasien sætter grænser for jeres kreativitet og udfoldelse. Naturligvis kan tilskuerne høre på undervejs. I Sangstjerne eventet vil I blive vejledt af en professionel producer, som vil sørge for at sætte de perfekte rammer for et perfekt event. I vil alle sammen have høretelefoner på, så I får mulighed for at opleve, hvordan det er at arbejde i et rigtigt lydstudie. Først indspiller alle kor, og dernæst er det tid til at få solisten i rampelyset. I får naturligvis CDen med, som et evigt minde for dagen.

Sangstjerne

1. Alle synger kor på omkvæd
2. Der indspilles solo
3. Vi redigerer, mixer og mastrer sangen
4. Alle kommer til at høre resultatet
5. CD'en får I med på dagen
-   Op til 30 deltagere.
-   Event: 60 min.

I alt inkl. moms: 2.195,-

Tilbud alle hverdage: 1.995,-

Sådan foregår det

Vi sætter rammen for at skabe den perfekte stemning. Det hele tager ca. 60 min. og der er mulighed for at vælge imellem 10.000 sange. Vores professionelle producer har mere end 15 års erfaring i lydproduktion og har også stor erfaring i afholdelse af "Let's have more fun" events.
Sangstjerne eventet afholdes i professionelt lydstudie af professionel producer. Hør hinandens indre sangfugle slippe sig løs, mens I hygger jer og har det sjovt til dette super sjove event. I har samtidig mulighed for at medbringe jeres egne drikkevarer til "Let's have more fun" eventet. Sangstjerne eventet kan ligeledes bookes til andre arrangementer som polterabends, fødselsdagsfester og herre-/tøseture m.m. Send gerne en forespørgsel til os, og I vil hurtigst muligt få svar tilbage.
Trine siger: "Mange tak for sidst, det var virkelig et hit hos pigerne, og Rebekka mener det har været "den fedeste dag i hendes liv!"
Var jeres dag hos os fantastisk, så giv et "Like", og skriv gerne til os hvis der er forslag til forbedring.
 

Børnefødselsdag - Over byen

Børnefødselsdag - Frikvarter

Venindetur med egen sang

SANGSTJERNE
FOTOGALLERI

Kontakt

© Firmateambuilding.com - en del af simplestudio.dk