Rock-amok

Giv jer selv muligheden for at give den gas med det vilde Rock-amok "Let's have more fun" event. Her vil I kunne Gå Rock-amok på diverse instrumenter som tamborin, trommer, og andre percussion instrumenter. Underholdningsværdien vil være i top, når I giver den gas for fulde gardiner. Føl musikken helt ind under huden, det udfordrende og sjove er nemlig at koordinere samarbejdet mellem de forskellige instrumenter samtidig. I Rock-amok starter vi altid med at give nogle grundlæggende rytmeøvelser. Til slut mixer vi sangen færdig, og I får en CD med hjem på dagen som et uforglemmeligt minde. Rock-amok afvikles i lydstudiet af professionel producer.

Rock-amok

1. Instruktioner i trommerytmer
2. Der indspilles trommer & percussion
3. Vi indspiller kor på sangen med jer
4. Der indspilles en solo
5. Sangen redigeres, mixes og mastres
-   Op til 30 deltagere.
-   Event: 2 timer.

I alt inkl. moms: 3.995,-

Sådan foregår det

Til Rock-amok kommer I alle til at give den gas på trommer, tamborin og andre sjove instrumenter. Det hele foregår i et top professionelt lydstudie. Rock-amok teambuilding eventet tager 2 timer og afvikles i et top moderne lydstudie. Der kan vælges imellem 1000 sange til jeres "Let's have more fun" event.
Rock-amok er et enormt underholdende "Let's have more fun" event, som vil gøre, at I bliver udfordret på bedste vis. Sammen vil I komme til at ”gå amok” på trommesættet, og samtidig arbejder vi for at samspillet opretholdes. Rock-amok kan bookes til polterabends, julefrokoster, fødselsdagsfester og andre sjove events. Send jeres forespørgsel til os via formularen.
Martin siger: "Tak til Polterabend event! Vi havde en formidabel lørdag formiddag i jeres studie med indspilning af sang!"
Var jeres dag hos os fantastisk, så giv et "Like", og skriv gerne til os hvis der er forslag til forbedring.
 

ROCK-AMOK
FOTOGALLERI

Kontakt

© Firmateambuilding.com - en del af simplestudio.dk