Rib sejlads

Rib sejlads

Rib sejlads kan intet andet end at imponere til jeres eventdag. Med Rib-bådens 600 HK vil der opleves hastigheder på over 100 km/t. Der garanteres for fremragende underholdning med masser af action og adrenalin i kroppen. Dette actionfyldte "Let's have more fun" event, vil rykke grænser og give jer mange sug i maven. Rib sejlads giver jer samtidig muligheden for at lære jeres venner eller kollegaer bedre at kende. Med på Rib-båden vil være en kaptajn, som sejler jer sikkert frem og tilbage på jeres "Let's have more fun" eventdag.

Rib sejlads

1. Book en mulig Rib-båds dato
2. Instruktioner af kaptajn
3. Uddeling af udstyr
4. Rib sejlads i fuld fart
-   Op til 12 deltagere.
-   Event: 1 time.

Priser fra inkl. moms: 4.000,-

Sådan foregår det

Der vil naturligvis være redningsveste til alle deltagere. Hvis der er ønske om at leje vindjakker til turen, kan dette tilkøbes. Turen afvikles af professionel kaptajn. For at give jer en fantastisk eventdag, sørger vi for at arbejde sammen med de førende og mest kompetente udbydere af Rib-både, så I får en perfekt dag!
Rib sejlads er et af de vildeste og mest underholdende "Let's have more fun" events. I vil mærke det ene sus efter det andet igennem kroppen, når I suser med 100 km/t over vandet. Eventet er godt til både større og mindre hold. Hver Rib-båd kan have 12 personer ombord. Vores samarbejdspartner tager naturligvis højde for sikkerheden. I er velkommen til at sende forespørgsel til vores samarbejdspartner via formularfeltet.
Martin siger: "Tak til Polterabend event! Vi havde en formidabel lørdag formiddag i jeres studie med indspilning af sang!"

RIB SEJLADS
FOTOGALLERI

Kontakt annoncør

© Firmateambuilding.com - en del af simplestudio.dk