Paragliding

Paragliding

Overgå jeres vildeste forventninger med et Paragliding event. I vil blive sendt ud af jeres comfort zone og opleve et adrenalinkick når I flyver over jorden i ca. 2 meters højde. I vil få følelsen af at kunne flyve frit som en fugl, når I mærker suset i kroppen. Eventet inkluderer en professionel instruktør, som står for sikkerheden. Paragliding er en ekstremsport, sikkerhedsvejledninger bør derfor tages seriøst. Samtidig skal I være opmærksom på, at eventet kan blive aflyst eller rykket til en anden dato, hvis vejret ikke er til det.

Paragliding

1. Velkomst & instruktioner
2. Paragliding øvelser
3. Paragliding udspring
-   Op til 10 deltagere.
-   Event: 4 timer.

Deltagerpris inkl. moms: 1.000,-

Sådan foregår det

Prøv dette vilde Paragliding event og få virkelig adrenalin ud i blodet. Der følger naturligvis en professionel instruktør med til eventet. Eventet er vejrafhægningt. Vi samarbejde med vores dygtige leverandører af Paragliding events, som står for sikkerheden og for at afvikle eventet til jeres eventdag.
Paragliding vil give et vildt adrenalinkick blandt venner eller kollegaer. Vær opmærksom på, at dette event kræver, at I lytter til jeres instruktør mht. sikkerhed. Samtidig er det ikke muligt at give en garanti for, at eventet kan afholdes på en given dato, da det er vejr afhængigt. Paragliding eventet er ideelt til mindre grupper, men kan også opleves i store grupper. Send gerne en forespørgsel til vores samarbejdspartner via formularfeltet.

PARAGLIDING
FOTOGALLERI

Kontakt annoncør

© Firmateambuilding.com - en del af simplestudio.dk