Paintball

Paintball

Paintball giver jer et adrenalin kick uden lige, på den vilde og fascinerende Paintball bane. Paintball er et actionfyldt event, som helt sikkert vil give jer masser af grin og gode oplevelser, der vil blive husket længe efter. I skal konkurrere imod hinanden i 2 hold, hvor teamwork er et must. Dette Paintball event tilbyder ubegrænset sjov med fri brug af paintball kugler. I kan vælge, om I ønsker uden-/indendørs baner. Paintball er det helt perfekte event til fødselsdag, julefrokost, polterabend og som teambuilding event.

Paintball

1. Instruktioner & udlevering af udstyr
2. Paintball med ubegrænsede kugler
3. Vinderhold udvælges
-   Fra 8 deltagere
-   Event: 2 timer.

Deltagerpris inkl. moms: 500,-

Sådan foregår det

Skab en actionfyldt stemning blandt vennerne, imens I skyder efter hinanden i dette adrenalinfyldte Paintball event. En instruktør vil sætte jer igang. Vi arbejder sammen med de førende udbydere af Paintball inden for branchen, så vi kan skabe den optimale oplevelse til jeres "Let's have more fun" event.
Giv jer selv øget sammenhold og prøv et særdeles morsomt og tempofyldt Paintball event. I vil kunne mærke adrenalinen pumpe i kroppen, imens I løber rundt og skyder på hinanden på den gennemførte bane. Paintball er sjovt og populært til bl.a. fødselsdag, polterabend, julefrokost og som teambuilding. Send jeres forespørgsel til vores samarbejdspartnere via formularfeltet, og I vil blive kontaktet hurtigst muligt.
Daniel siger: "Mine forventninger blev 100% indfriet. Kommer bestemt tilbage."

PAINTBALL
FOTOGALLERI

Kontakt annoncør

© Firmateambuilding.com - en del af simplestudio.dk