Mountainbike

Mountainbike

Mountainbike er teambuilding og bonding på en underholdende og aktiv måde. Giv den maks gas og mærk sveden på panden imens, I har en forrygende dag i naturrige omgivelser. I vil sammen med en professionel instruktør lære de vigtigste teknikker på Mountainbiken, så I kan føle jer sikre og lære at cykle i et varieret terræn. Dette tempofyldte "Let's have more fun" event vil være en perfekt mulighed for at lære hinanden bedre at kende. Et helt perfekt event til teambuilding, til polterabend og fødselsdag.

Mountainbike

1. Velkomst & instruktioner
2. Læring af teknikker
3. Mountainbikekørsel i skoven
-   Min. betaling 10 deltagere.
-   Event: 2 timer.

Deltagerpris inkl. moms: 400,-

Sådan foregår det

Prøv et aktivt teambuilding event i form af Mountainbike med instruktør. Med i arrangementet vil der være inkluderet cykler til alle deltagere. Vi samarbejder med de bedste og mest erfarne Mountainbike udbydere for at give jer et vellykket og mindeværdigt "Let's have more fun" event.
Der garanteres for et underholdende Mountainbike "Let's have more fun" event i perfekte rammer. Giv jer selv sved på panden, og udfordre jeres udholdenhed. Et event som dette vil skabe glæde blandt venner eller kollegaer. Der vil kunne opleves gode grin og masser af social bonding. Send eventuelle forespørgsler til vores samarbejdspartner via formularfeltet, og I vil blive kontaktet hurtigst muligt.
Jeanett siger: "Var på tekniktræning 1, super dag hvor jeg lærte en masse glæder mig til at prøve det af, Tak til en god træner, og så skal en lørdags tur prøves med Sponz."

MOUNTAINBIKE
FOTOGALLERI

Kontakt annoncør

© Firmateambuilding.com - en del af simplestudio.dk