Motocross

Motocross

Få den vildeste oplevelse med dette seriøst sjove Motocross event. Der sørges for en vild og morsom turnering, som vil udfordre jeres venner eller kollegaer. I vil komme til at føle adrenalinen pumpe, alt imens I ræser derud af på motocross cyklerne. Motocross er et "Let's have more fun" event, som vil kunne udfordre jer og rykke jeres grænser. Der er naturligvis taget højde for sikkerheden, og der vil være en dommer/instruktør med som holder styr på tropperne. Eventet kan bl.a. bookes til fødselsdag, polterabend og teambuilding.

Motocross

1. Instruktioner fra instruktør
2. Motocross & udstyr uddeles
3. Motocross konkurrence
4. Vinder udnævnes
-   Op til 20 deltagere.
-   Event: 1 time.

Priser fra inkl. moms: 2.900,-

Sådan foregår det

Motocross er et actionfyldt event, som vil udfordre jer og give jer den vildeste oplevelse. Der skal helst medbringes lange bukser- og trøjer. For at give jer det optimale udbytte af jeres "Let's have more fun" event, samarbejder vi med dygtige og professionelle Motocross udbydere.
Motocross er et actionpræget "Let's have more fun", event som vil blive husket længe efter. I vil få mulighed for at give den gas på den perfekt indrettede bane, og I bør medtage praktisk tøj til dette event. I vil helt sikkert få en fantastisk oplevelse i dette tempofyldte arrangement. Ved eventuelle forespørgsler er I velkomne til at sende dem til vores samarbejdspartner via feltet ovenfor.

MOTOCROSS
FOTOGALLERI

Kontakt annoncør

© Firmateambuilding.com - en del af simplestudio.dk