Mega Bordfoldbold

Mega Bordfodbold

Oplev en mindeværdig eventdag med Mega-bordfodbold. I vil bliver udfordret og skal selv agere som spillerne på den oppustelige bane. Alle deltagerne bliver spændt fast, og får tildelt hver deres spilleområde. Mega-bordfodbold byder på et unikt og seriøst sjovt arrangement, hvor alle vil komme til at lære hinanden bedre at kende og give den gas på den oppustelige Mega-bordfodbold bane. Mega-bordfodbold er perfekt til at skabe en super sjov "Let's have more fun" eventdag. I vejledes naturligvis af professionel instruktør.

Mega Bordfodbold

1. Velkomst & regler
2. Opdeling af hold
3. Mega-bordfodboldskamp
4. Vinderholdet udnævnes
-   Fra 13 - 17 deltagere.
-   Event: 50 min.

Samlet pris inkl. moms: 1.600,-

Sådan foregår det

Mega-bordfodbold er et morsomt event og kræver samarbejde og teknik. I bliver vejledt af professionel instruktør på den sjove oppustelige bane. For at give jer den bedste oplevelse af eventet, har vi samarbejde med førende udbydere af Mega-bordfodbold, så I får en super sjov eventdag.
Giv jer selv en unik og morsom oplevelse med Mega-bordfodbold. I agerer selv som spillerne på den sjove bane. I vil blive udsat for krævende holdarbejde og får samtidig masser af sjov med på vejen. Det gælder om at kommunikere sammen og finde den bedste taktik samt teknik. Mega Bordfodbold er helt idéelt til fx polterabend, fødselsdag, julefrokost, teambuilding eller til andre eventdage, hvor man kan sætte et hold på 13 - 17 deltagere. I er velkomne til at sende forespørgsler til vores samarbejdspartner.
Melisa siger: "Det var en mega fed oplevelse. Det er 100% noget jeg skal prøve igen."

MEGA BORDFODBOLD
FOTOGALLERI

Kontakt annoncør

© Firmateambuilding.com - en del af simplestudio.dk