Lokumsræs

Lokumsræs

Skab glæde blandt jeres venner eller kollegaer med et morsomt lokumsræs, ræs rundt på de elektriske toiletter og konkurrer imod hinanden. I bliver delt op i 2 hold. Her spiller godt samarbejde og sammenhold ind, hvis sejren skal i hus. Den designede bane er oppustelig og vores leverandør tager naturligvis højde for sikkerheden. I kan derfor frit udfolde jer i dette tempofyldte event. Alle deltagere kommer til at køre minimum 2 heats. Lokumsræs er perfekt til polterabend, fødselsdag, julefrokost eller som teambuilding.

Lokumsræs

1. Velkomst & instruktioner
2. Inddeling af teambuilding hold
3. Lokumsræs på tilhørende bane
4. Vinderhold kåres
-   Fra 5 - 12 deltagere.
-   Event: 50 min.

Samlet pris inkl. moms: 1.600,-

Sådan foregår det

Med lokumsræs bliver der skabt særdeles underholdende rammer for jeres eventdag. Eventet afvikles af professionel instruktør i professionel eventcenter. Vi samarbejder med de bedste udbydere inden for branchen, så der bliver skabt de optimale forudsætninger for jeres "Let's have more fun" eventdag.
Lokumsræs vil uden tvivl skabe en utrolig sjov stemning blandt kollegaer eller venner. Med lokumsræs som jeres "Let's have more fun" event, vil der være rig mulighed for underholdende social bonding. I vil komme til at lære hinanden at kende imens I suser rundt på de skidesjove lokummer. Alle vil blive inkluderet i arrangementet, og alle vil som minimum komme til at køre 2 heats. I er velkomne til at sende jeres forespørgsel til vores samarbejdspartner via formularfeltet til højre.
Melisa siger: "Det var en mega fed oplevelse. Det er 100% noget jeg skal prøve igen."

LOKUMSRÆS
FOTOGALLERI

Kontakt annoncør

© Firmateambuilding.com - en del af simplestudio.dk