Live Scenen

Har I drømt om at give den gas på en rigtig scene? Tør I tage udfordringen op? Nu får I muligheden med Live Scenen! Det hele foregår i professionelt lydstudie, hvor I vil blive vejledt af vores professionelle producer. I vil blive delt op i 2 hold, hvor hold A kommer til at synge for hold B og omvendt. På Live Scenen er der verdensklasse lyd og lys samt en røgmaskine, som er med til at skabe en fantastisk stemning for arrangementet. Naturligvis optages hele koncerten på Live Scenen, den mixes og produceres, så I kan få hele herligheden med på en CD til evigt minde. Live Scenen er et sjovt event til en firmadag, en polterabend, en julefrokost eller en børnefødselsdag.

Live Scenen

1. Hold A synger for hold B
2. Hold B synger for hold A
3. Sangene mixes & mastres
4. Der kåres et vinderhold
5. I får en CD med på dagen
-   Op til 30 deltagere.
-   Event: 45 min.

I alt inkl. moms: 1.995,-

Tilbud alle hverdage: 1.795,-

Sådan foregår det

I bliver vejledt af professionel producer under professionelle rammer. Der er mulighed for at vælge imellem over 10.000 forskellige sange. Vores producer har mere end 15 års erfaring i lydproduktion, og produktionen foregår under professionelle rammer med top moderne udstyr.
Live Scenen er en sjov ryste sammen oplevelse, som er helt perfekt til polterabends, en sjov firmadag, børnefødselsdage og andre arrangementer. I har muligheden for at give den gas på Live Scenen, og man må naturligvis gerne huje, klappe og komme med tilråb til dem, der er på scenen. Kom og oplev vores festlige lydstudie under vejledning af professionel producer I vores event: Live Scenen!
Cigdem siger: "Vi havde en super hyggelig aften til min venindes polterabend. Kan varmt anbefales, hvis man vil have en anderledes og uforglemmelig dag!"
Var jeres dag hos os fantastisk, så giv et "Like", og skriv gerne til os hvis der er forslag til forbedring.
 

LIVE SCENEN
FOTOGALLERI

Kontakt

© Firmateambuilding.com - en del af simplestudio.dk