Lasergame

Lasergame

Laser Game byder på teamwork og masser af aktiv underholdning, Dine venner eller kollegaer vil elske at skulle udfolde sig og have det sjovt på den totalt gennemførte bane. Prøv et rigtigt "Ryste sammen" event med jeres venner og giv jer selv en oplevelsen af intens spænding og action i de forskellige Laser Game spil så som "Team Elimination", "Civil War" og "Immortal Arena". Laser game er et helt perfekt event til polterabend, teambuilding, julefrokost og fødselsdage. I skal kunne stille med et hold af minimum 8 personer.

Lasergame

1. Instruktioner & regler
2. Uddeling af Laser game udstyr
3. Hold- og spilvalg
4. Laser Game på inden/udendørs baner
5. Vindere udnævnes
-   Fra 8 deltagere.
-   Event: 2 timer.

Deltagerpris inkl. moms: 250,-

Sådan foregår det

Laser Game tilbyder formidabel underholdning og masser af samarbejde og intens spænding. Der følger instruktør med, som vi guide jer til jeres eventdag. For at give jer det sjoveste og mest udbytterige "Let's have more fun" event, samarbejder vi med kvalificerede og erfarne udbydere af Laser Game.
Glæd jer til et anderledes og utroligt sjovt "Let's have more fun" event i form af Laser Game. Alle vil bonde med hinanden på kryds og tværs, og dette morsomme event vil med garanti skabe minder for livet. Laser game giver mulighed for sjovt og aktivt samvær i gennemførte rammer, de underholdende spiltyper vil udfordre alle deltagere. I er velkomne til at sende forespørgsler til vores samarbejdspartner via formularfeltet til højre.
Daniel siger: "Mine forventninger blev 100% indfriet. Kommer bestemt tilbage."

LASERGAME
FOTOGALLERI

Kontakt annoncør

© Firmateambuilding.com - en del af simplestudio.dk