Kør Porsche

Kør Porsche

Prøv en oplevelse bag rattet i den legendariske Porsche 911 Cabriolet. I vil skiftevis kunne mærke den fantastiske følelse af at køre i en vaskeægte Porsche 911, en ikonisk sportsbil med stramt ophæng og med en kobling og gearskifte, der kræver lidt ekstra arbejde. I vil få følelsen af, at det er jer som styrer og har ansvar for bilen i modsætning til i dag, hvor biler tildels styres af onboard computere. Jeres instruktør vil guide jer i kørslen af denne ikoniske sportsbil. Hvis I er et hold, kan I fx vælge at booke lidt mere tid, så I alle kan få en tur.

Kør Porsche

1. Valg af Porsche booking
2. Instruktioner
3. Kørsel i Porsche 911
-   Op til 1 deltager.
-   Event: 30 min.

Samlet pris inkl. moms: 1.500,-

Sådan foregår det

Giv jer selv et event udover det sædvanlige i en verdensklasse Porsche tur på landevejen. I vil blive vejledt af en professionel instruktør. Vi arbejder for at give jer en yderst mindeværdig oplevelse og arbejder sammen med nogle af de mest kompetente Porsche udlejere i branchen.
Få en fascinerende Porsche tur på landevejen og oplev en af bilindustriens klassikere og legender. Få lov til at udleve drengedrømmen i den legendariske Porsche 911 Cabriolet, og prøv selv at sidde bag rettet. Porsche eventet er ideelt til fx fødselsdage, polterabends, teambuilding eller som sjov oplevelsesgave for ham eller hende. Send jeres forespørgsler til vores samarbejdspartner ved hjælp af formularen til højre, og I vil blive kontaktet.
Martin siger: "Tak til Polterabend event! Vi havde en formidabel lørdag formiddag i jeres studie med indspilning af sang!"

KØR PORCHE
FOTOGALLERI

Kontakt annoncør

© Firmateambuilding.com - en del af simplestudio.dk