Knock Off

Knock Off

SUPsurfing – Knock off tilbyder et action præget event, I skal alle konkurrere imod hinanden med pudebelagte pagajer. Her gælder det om at blive på Surfboardet samtidig med, at man på bedste vis skal vælte modstanderen i vandet. Inden I kommer til at dyste imod hinanden, bliver I introduceret i de basale øvelser inden for SUPsurfing. Til SUPsurfing – Knock off eventet vil der være en erfaren instruktør, som guider jer under eventet. Knock off er helt perfekt til polterabend, fødselsdag eller som et sjovt teambuilding event.

Knock off

1. Velkomst
2. Instruktioner
3. Uddeling af udstyr
4. SUPsurfing øvelser
5. SUPsurfing Knock Off
-   Min. betaling 10 deltagere.
-   Event: 2 timer.

Deltagerpris inkl. moms: 300,-

Sådan foregår det

Styrk sammenholdet i vennegruppen og giv jer selv et sjovt event i form af SUPsurfing. Alle vil med garanti få et godt grin med på vejen, imens I leger i vandet. For at give jer en underholdende og succesfuld eventdag, samarbejder vi med de absolut dygtigste og mest erfarne SUPsurfing udbydere.
SUPsurfing – Knock off er et fremragende bud på, hvordan et "Let's have more fun" event kan være udbytterigt og samtidig være super sjovt. I vil alle blive rystet godt sammen og komme til at lære hinanden bedre at kende. SUPsurfing – Knock off byder på en underholdende konkurrence med vennerne. Eventet kan bookes til arrangementer eller festlige begivenheder som teambuilding, polterabend, fødselsdag eller som oplevelsesgave. I er velkomne til at sende forespørgsler til vores samarbejdspartner.
Christoffer siger: "Super fedt koncept. Instruktøren er vildt dygtig og god til at lære fra sig. Kan varmt anbefale det!"

KNOCK OFF
FOTOGALLERI

Kontakt annoncør

© Firmateambuilding.com - en del af simplestudio.dk