Klatring

Klatring

Klatring i nordens største- og mest moderne klatrefaciliteter er et alletiders sjove event, som vil glæde jeres venner eller medarbejdere. I vil uden tvivl kunne mærke adrenalinen i kroppen, og sveden dryppe af panden imens i udfordres på nok Nordens mest imponerede klateanlæg. Til jeres klatre "Let's have more fun" event vil I blive instrueret af en professionel instruktør, som vil stå for sikkerheden samt diverse instruktioner. Klatring kan være et sjovt event til fx. polterabend, fødselsdag, teambuilding eller som optakt til en julefrokost.

Klatring

1. Velkomst
2. Instruktioner fra instruktør
3. Udstyr uddeles
4. Klatring i klatrefaciliteterne
-   Op til 6 deltagere.
-   Event: 2-3 timer.

Firma pris 6 pers.: 2.100,-

Sådan foregår det

Prøv et imponerende "Let's have more fun" klatre event, som byder på masser af aktiv udfoldelse med adrenalin i blodet. I bliver vejledt af professionel instruktør. Vi samarbejder med de bedste udbydere på markedet inden for Klatrefaciliteter, dette gøres for at give den perfekte oplevelse for dig og dine venner.
Med et "Let's have more fun" klatre event som dette, kan I få en super sjov oplevelse med jeres venner eller kolleger samtidig med at i bliver udfordret på den imponerende klatrebane. Klatre eventet kræver koncentration og udholdenhed og I kommer samtidig til at klatre i nordens støreste klatrecenter. Eventet varer ca. 2 – 3 timer og inkluderer en professionel instruktør. Har I forespørgsler, er i velkommen til at sende dem til vores samarbejdspartnere ved at udfylde formularfeltet ovenfor.
Jesper siger: "Super fed klatrehal, og en god stemningen."

KLATRING
FOTOGALLERI

Kontakt annoncør

© Firmateambuilding.com - en del af simplestudio.dk