Kitesurfing

Kitesurfing

Oplev hamrende sjov underholdning med Kitesurfing til jeres eventdag, sus over vandets overflade i høj hastrighed og bliv hevet flere meter op i luften, når vinden først tager fat i Kitesurf dragen. Kitesurfing er en ekstrem sport, som vil gå rent ind for jer, der elsker at få et adrenalin kick. I vil opleve vilde hastigheder i flotte naturrige omgivelser, hele arrangementet vil skabe de perfekte rammer for en ultimativ eventdag. Kitesurfing er en individuel sport, hvor du bliver et med din kite og dit surfboard. I vil blive vejledt af professionel instruktør.

Kitesurfing

1. Velkomst
2. Introkursus på land
3. Kitesurfing på vand
-   4 deltagere ad gangen.
-   Event: 2 timer.

Deltagerpris inkl. moms: 300,-

Sådan foregår det

Få en helt genial oplevelse med venner eller kollegaer og prøv en særdeles mindeværdig oplevelse i form af Kitesurfing til jeres eventdag. Vi samarbejder med en dygtig og kompetent Kitesurfer, som er 3 dobbelt Danmarksmester, dette medvirker til at skabe den ultimative oplevelse.
Prøv et imponerende event med Kitesurfing og få hele pakken, som inkluderer et introkursus på land samt Kitesurfing på vand. Til dette event kommer I tæt ind på kitesurfing og får en grundig introduktion i sporten. I vil blive sendt afsted 4 deltagere ad gangen i 5 timer i et særdeles grundigt kursus. Hvis I har forespørgsler er I velkomne til at sende dem til vores samarbejdspartner via formularen til højre.
Christoffer siger: "Super fedt koncept. Instruktøren er vildt dygtig og god til at lære fra sig. Kan varmt anbefale det!"

KITESURFING
FOTOGALLERI

Kontakt annoncør

© Firmateambuilding.com - en del af simplestudio.dk