Kapsejlads

Kapsejlads

Kapsejlads vil sætte et hæsblæsende tempo for dagen, når I alle oplever et seriøst underholdende "Let's have more fun" event. Her vil kommunikation og teamwork være essentielt, når der skal koordineres sejl, reb og vindmodstand. I vil kunne opnå max hastigheder på 24 knob, når I sejler over vandets overflade. Kapsejlads vil uden tvivl udfordre alle, og nogle vil komme ud af deres comfort zone ved dette enestående event, hvor samarbejde og teambuilding er essentielt. Kapsejlads er perfekt til polterabend, fødselsdag og som teambuilding.

Kapsejlads

1. Velkomst & instruktioner
2. Træning af Kapsejladsøvelser
3. Kapsejlads på havet
-   Op til 15 deltagere.
-   Event: 2 timer.

Samlet pris inkl. moms: 2.000,-

Sådan foregår det

Få jeres venner ud på et udfordrende og spændende eventyr med Kapsejlads. Der vil være en professionel instruktør med til eventet, som varer ca. 2 timer. Vi samarbejder med de førende Kapsejladsudbydere på markedet for at skabe det optimale "Let's have more fun" event for dig og dine venner.
Kapsejlads er et teambuilding event som byder på adrenalin og udfordringer for jeres venner og kollegaer. Der vil blive overskredet grænser for nogle i dette hæsblæsende event. Kapsejlads er et anderledes "Let's have more fun" event, som giver rig mulighed for socialt samvær og hygge blandt venner eller kollegaer. Hvis I har eventuelle forespørgsler, er I velkomne til at sende dem til vores samarbejdspartner ovenfor.

KAPSEJLADS
FOTOGALLERI

Kontakt annoncør

© Firmateambuilding.com - en del af simplestudio.dk