Kajakpolo

Kajakpolo

Kajakpolo er et super sjov event, som byder på underholdning i særklasse. Der vil være masser af tempo på, når I bliver opdelt i hold og skal kæmpe imod hinanden i Kajakpolo på den specielt indrettede bane. På bedste vis skal balancen holdes og bolden i modstanderes mål, det bliver en fed oplevelse. Kajakpolo vil få jer til at bonde på en helt ny måde, mens I kommer til at lære hinanden bedre at kende. Dette populære og morsomme event er helt perfekt til teambuilding, polterabend, fødselsdag eller som sjov eventdag med vennerne.

Kajakpolo

1. Instruktioner
2. Udlevering af udstyr
3. Uddeling af hold
4. Kajakpolo spilles
-   Op til 20 deltagere.
-   Event: 1 time.

Priser fra inkl. moms: 1.695,-

Sådan foregår det

Der vil være en dommer/instruktør med til eventet, som sørge for at I lærer de basale teknikker. Jeres antal af baner og tid bestemmes ud fra antal deltagere. For at skabe det perfekte event for jer, samarbejder vi med de førende Kajakpolo udbydere på markedet, så kvaliteten af eventet er på højeste niveau.
Forkæl jer selv med dette super underholdende "Let's have more fun" event, som vil blive husket for at give en sjov og uderholdende eventdag. Dette sjove event vil byde på aktiv udfoldelse og gode minder. Der vil være livredere tilstede, så der bliver taget højde for sikkerheden. Send jeres eventuelle forespørgsler eller spørgsmål til vores samarbejdspartner ved hjælp af formularen ovenfor, og I vil blive kontaktet hurtigst muligt.
Hedi siger: "solskin, kajakpolo og masser af kærlighed at fejre :-)."

KAJAKPOLO
FOTOGALLERI

Kontakt annoncør

KONTAKT OS I DAG

Book i dag

Ring til os på: 27 29 28 50 eller skriv en .
Vi har over 10 års erfaring i fester & events.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Bliv VIP medlem og få flere fordele.

© Firmateambuilding.com - en del af simplestudio.dk