Human Bowling

Human Bowling

Med Human Bowling giver I jer selv en seriøst sjov og mindeværdig oplevelse til jeres eventdag. Udfordrer jer selv med Human Bowling, hvor I selv argerer som bowlingkugle. Human Bowling består af 2 hold, hvor I skal spille imod hinanden og ramme så mange kæmpekegler som muligt. Dette event kræver samarbejde og byder på morsom bonding, så I vil få en rigtig sjov ryst-sammen oplevelse. Helt perfekt til polterabend, børnefødselsdag, teambuilding eller bare som hygge til en rigtig sjov dag med vennerne!

Human Bowling

1. Velkomst & regler
2. Holdopdeling
3. Human Bowling
4. Vinderholdet udkåres
-   Fra 8 - 15 deltagere.
-   Event: 50 min.

Samlet pris inkl. moms: 1.600,-

Sådan foregår det

Human bowling er et super underholdende "Let's have more fun" event, som udfordrer jer og giver jer muligheden for at prøve et super sjovt event sammen.For at give jer det optimale "Let's have more fun" event, finder vi altid de bedste leverandører og priser for jer, og den bedste udbyder af Human Bowling!
Med dette "Let's have more fun" event vil I kunne dyste mod hinanden om, hvem der kan ramme flest kegler. Human Bowling er en rigtig underholdende oplevelse, som vil være sjovt for alle, uanset om I planlægger polterabend, teambuilding, børnefødselsdag eller et andet arrangement. Hvis I har spørgsmål eller forespørgsler, så er I velkomne til at sende en besked til vores samarbejdspartner via formularfeltet.
Melisa siger: "Det var en mega fed oplevelse. Det er 100% noget jeg skal prøve igen."

HUMAN BOWLING
FOTOGALLERI

Kontakt annoncør

© Firmateambuilding.com - en del af simplestudio.dk