Helikopter

Helikopter

I kan kun blive imponeret med Helikopter flyvning til jeres "Let's have more fun" eventdag. Den vilde følelse, der opleves i kroppen, er ubeskrivelig, og I vil mærke det ene sus i maven efter det andet. Helikopteren kan rumme 3 personer ad gangen og vil give jer uforglemmelige minder. Nogle vil få overskredet deres grænser, når de flyver i Helikopteren højt over jordens overflade og kigger ned. Denne helikoptertur vil være en verdensklasse oplevelse udover det sædvanlige og kan også bruges til VIP gæster.

Helikopter

1. Velkomst
2. Flyvning af helikopter-rute
-   Op til 3 deltagere ad gangen.
-   Event: 45 min.

Pris fra inkl. moms: 6.000,-

Sådan foregår det

Få et kick uden lige med en Helikopter tur. Skiftevis vil I blive hentet og sat af igen 3 ad gangen. Turen bliver arrangeret med Helikopter piloten inden eventstart. Vi arbejder for at skabe de mest underholdende events, vi samarbejder derfor med nogle af de mest kompetente udbydere af Helikopter ture på markedet.
En Helikopter-tur vil byde på en enestående følelse og kan give et vildt adrenalin kick. "Let's have more fun" eventet kan ligeledes arrangeres, så Helikopter piloten flyver ud og henter en eller flere udvalgte personer fra en bestemt lokation. Ved forespørgsler eller andre spørgsmål er I velkomne til at kontakte vores samarbejdspartner ved hjælp af formularfeltet. Vi arbejder for hurtigst muligt at give jer svar på jeres forespørgsler.
Vibeke siger: "Super-fin service og flinkt crew. Super oplevelse! Tak for turen idag!"

HELIKOPTER
FOTOGALLERI

Kontakt annoncør

© Firmateambuilding.com - en del af simplestudio.dk