Golf simulator

Golf simulator

Simulatorgolf byder på ekstraordinær underholdning til jeres eventdag. Giv jeres venner muligheden for at opleve spændingen ved at spille turnering imod hinanden på en eller flere af de 80 forskellige mesterskabs baner. For at gøre jeres oplevelse mere virkelighedstro, anvendes verdens bedste tracking system. Simulatorgolf er det perfekte "Let's have more fun" event til at få rystet jeres venner eller medarbejdere bedre sammen. Da det hele foregår indenfor behøver I ikke bekymre jer om vejret.

Golf Simulator

1. Velkomst
2. Instruktioner af simulator
3. Benyttelse af simulatorgolf
4. Udkåring af en vinder
-   Min. betaling 4 deltagere.
-   Event: 2 timer.

Deltagerpris inkl. moms: 400,-

Sådan foregår det

Få en imponende oplevelse med jeres venner. Golf simulator eventet kan med sine 10 Full swing Simulatorgolfbaner have op til 40 spillende deltagere ad gangen. Vi samarbejder med de førende udbydere inden for Simulatorgolf, dette gøres for at give jer den perfekte "Let's have more fun" eventdag.
Et "Let's have more fun" event i form af Simulatorgolf lægger op til et super hyggeligt arrangement, hvor alle virkelig kan være med. Golf simulator har en høj underholdningsværdi, og man behøver samtidig ikke at tænke på vind og vejr, da det hele foregår indenfor. Eventet er både godt til større og mindre selskaber og kan derfor være sjovt til flere anledninger som fx. polterabend, teambuilding eller til en fødselsdag. Hvis I har spørgsmål eller forespørgsler, kan I sende dem til via formularfeltet ovenfor.
Hans siger: "Fedt med indoor golf i den helt rigtige atmosfære! Service og hygge i top Kan virkelig anbefales."

GOLF SIMULATOR
FOTOGALLERI

Kontakt annoncør

© Firmateambuilding.com - en del af simplestudio.dk