Gokart

Gokart

Gokart vil give jer et hæsblæsende "Let's have more fun" event, som byder på masser af ræs på den enormt sjove og specialdesignede bane. I vil kunne mærke jeres konkurrencegen, når I spændingsfyldte ræser løs imod hinanden. Her gælder det om at udnytte fordelene ved de kurvede sving og overhalingsmuligheder, der er til stede på banen for, at blive firmaets Gokart-champ. Gokart eventet byder på alverdens muligheder for social bonding og gode grin og er genialt til polterabend, fødselsdag, teambuilding eller til en julefrokost.

Gokart

1. Registrering ved ankomst
2. Instruktioner i briefing-rum
3. Udstyr hentes fra omklædningen
4. Ræs på nydesignet bane
-   Min betaling 5 deltagere.
-   Event: 40 min.

Deltagerpris inkl. moms: 350,-

Sådan foregår det

Prøv et super sjovt teambuilding event i form af Gokart. Der vil være et timing- og registreringssystem, så resultaterne vises direkte samt professionel instruktør. For at give jer det fulde udbytte af "Let's have more fun" eventet, samarbejder vi med de førende gokartcentre inden for branchen i jeres område.
Der opleves intens spænding og fart over feltet, når I ræser derudaf på gokartbanen. Den specialdesignede bane, de hurtige Gokarts og de gennemførte omgivelser er med til at sætte de perfekte rammer for et fantastisk event. Der er mulighed for at køre op til 20 deltagere ad gangen. I er velkomne til at sende jeres forespørgsel til vores samarbejdspartner ved hjælp af formularfeltet til højre.
Mina siger: "Skønt center. Super god service. Tak for en fantastisk oplevelse!"

GOKART
FOTOGALLERI

Kontakt annoncør

© Firmateambuilding.com - en del af simplestudio.dk