Gladiatorkamp

Gladiatorkamp

Gladiatorkamp byder på et anderledes sjovt event, I vil skulle udfordre hinanden holdvis og duellere imod hinanden. Teknik og balance er nøgleord, når I alle udfolder jer som Gladiatorer. Det gælder om at få væltet modstanderen af podiet og forsøge at undgå selv at falde ned. Gladiatorkamp er helt perfekt til polterabend, fødselsdag, julefrokost og som teambuilding til en "Let's have more fun" eventdag. Eventet afvikles af instruktør i professionelt eventcenter og foregår inde, så I behøver ikke bekymre jer om vind og vejr.

Gladiatorkamp

1. Velkomst & introduktion
2. Holdopdeling
3. Indbyrdes Gladiatorkampe
4. Pointtælling
5. Udnævnelse af vinderhold
-   Fra 12 - 18 deltagere.
-   Event: 50 min.

Samlet pris inkl. moms: 1.600,-

Sådan foregår det

Dette event byder på socialt samvær og intern konkurrence. Til Gladiatorduellerne vil der være en dommer/instruktør i professionelt eventcenter. For at skabe det optimale og sjoveste teambuilding event, samarbejder vi med de førende udbydere af Gladiatorkampe i jeres område.
Giv jer selv en oplevelse udover det sædvanlige med et Gladiator event. I vil føle spænding og holdmæssig intensivitet. Der vil være rig mulighed for, at I kommer til at lære hinanden bedre at kende indbyrdes. Til eventet vil I skulle kæmpe imod hinanden i 2 hold, hvor der vil være løbende pointtælling. I er velkommen til at kontakte vores samarbejdspartnere via formularfeltet til højre.
Melisa siger: "Det var en mega fed oplevelse. Det er 100% noget jeg skal prøve igen."

GLADIATORKAMP
FOTOGALLERI

Kontakt annoncør

© Firmateambuilding.com - en del af simplestudio.dk