Flyboard

Flyboard

Flyboard har en kæmpe wow-faktor, og I vil blive imponeret over, hvor ekstremt det er at blive skudt ud over vandoverfladen som en raket. I vil helt sikkert få skabt uforglemmelige minder for alle deltagere. Flyboard eventet er for vandelskere, og for dem som nemt tager et spring fra 5 meter vippen. Flyboard giver jer en ekstem vild oplevelse og kategoriseres som ekstemsport. Til eventet vil I have rådighed over Flyboardet i 8 timer, og der følger naturligvis en professionel instruktør med. Pefekt til polterabend, julefrokost og teambuilding.

Flyboard

1. Velkomst
2. Instruktioner
3. Benyttelse af Flyboard i 8 timer
-   Op til 32 deltagere.
-   Event: 8 timer.

Samlet pris inkl. moms: 12.000,-

Sådan foregår det

Dette imponerende Flyboard event vil inkludere en professionel instruktør i de 8 rådighedstimer, I har Flyboardet. I vil helt sikkert få den vildeste oplevelse. For at give jeres venner eller medarbejdere en oplevelse, de sent vil glemme, samarbejder vi med den førende udbyder af Flyboard på markedet.
Prøv et helt ubeskriveligt vildt event, der vil være et samtaleemne langt frem i tiden. Der ”flyves” i tørdragt, så I kan holde varmen, når I oplever den vilde følelse af at stå på et Flyboard. De 8 timer med instruktør vil give jer rig mulighed for at få sendt venner eller kollegaer afsted på et af deres livs oplevelser. Hvis I har forespørgsler, er I velkomne til at sende dem til vores samarbejdspartnere via formularfeltet til højre.
Lars siger: "Tak for en fed oplevelse idag!"

FLYBOARD
FOTOGALLERI

Kontakt annoncør

© Firmateambuilding.com - en del af simplestudio.dk