Fisketur på båd

Fisketur på båd

Få en enventyrlig dag sammen i "Fisketur på båd" eventet. I "Fisketur på båd", vil I komme i kontakt med naturen, og samtidig få en hyggelig og afstressende tur. "Fisketur på båd" er perfekt til at få rystet vennerne eller medarbejderne bedre sammen. I vil få jeres helt egen båd til rådighed i 7 timer, hvor I får lov til at ligge og cruise på vandet, samtidig kan I opleve intet mindre end verdensklasse hygge. I får rig mulighed for at lære hinanden bedre at kende. "Fisketur på båd" kan bl.a. bookes til polterabend, teambuilding og fødselsdag.

Fisketur på båd

1. Valg af båd
2. Fiskestang kan lejes
3. 7 timers fisketur på båd
-   Op til 12 deltagere.
-   Event: 7 timer.

Priser fra inkl. moms: 7.500,-

Sådan foregår det

Giv jer selv et event udover det sædvanlige med en "Fisketur på båd" med egen skipper. Fiskegrej og vindjakker kan lejes ombord for et mindre beløb. Vi samarbejder med de mest erfarne fisketursudbydere, som arbejder for at sætte de mest optimale rammer for jeres "Let's have more fun" eventdag.
Få en eventyrlig eventdag i en "Fisketur på båd" oplevelse, denne alternative måde at afholde en eventdag på er super sjov og hyggeligt for alle. Der vil være rig mulighed for at snakke sammen, og alle vil få tid til at lære hinanden bedre at kende. Skibet er åbent for salg af mad og drikke i form af øl, vand, kaffe, ostemadder og pølser. Anden forplejning skal bestilles i forvejen. Send eventuelle forespørgsler til vores samarbejdspartner via formularfeltet. Vi glæder os til at høre fra jer.
Winnie siger: "Tak for en fantastisk tur på Øresund igår. Jeg har ikke fisket siden jeg gik på fritidshjem og det gik lige i hjertet. :-)."

FISKETUR PÅ BÅD
FOTOGALLERI

Kontakt annoncør

© Firmateambuilding.com - en del af simplestudio.dk