Fægtning

Fægtning

Har I lyst til at prøve en enestående Fægteoplevelse? Fægtning er som at spille skak med 100 km/t. der kræves hurtighed, præcision, teknisk snilde og en god portion udholdenhed. Vær med til at udvikle jeres egen tekniske snilde og styrk sammenholdet på kryds og tværs blandt venner og kollegaer. Dette intense og yderst morsomme event vil være en oplevelse, I ikke vil glemme lige foreløbig. Fægte eventet byder på en intens turnering med ledelse af en professionel instruktør og en tidligere VM guld medalje vinder.

Fægtning

1. Opvarmning
2. Udstyr udleveres
3. Fægteteknik & demokamp
4. Konkurrence mellem medarbejdere
5. Vinderen bliver udnævnt
-   Min. betaling 20 deltagere.
-   Event: 2 timer.

Deltagerpris inkl. moms: 300,-

Sådan foregår det

Giv jer selv en uforglemmelig fægteoplevelse i perfekte rammer. Kæmp imod hinanden og afprøv diverse fægteteknikker med instruktør. Vi samarbejder med tidligere danske VM-guld medalje vinder, så I er i sikre hænder til dette "Let's have more fun" event på jeres super sjove eventdag.
Hvis I ønsker aktiv og social underholdning for jeres venner eller kollegaer, så er Fægtning løsningen. Dette "Let's have more fun" event tilbyder en utrolig sjov og spændende turnering og et gennemført fægtetema med en professionel instruktør. Fægtning er ideelt til et lidt større antal deltagere for at få et konkurrenceelement i eventet. Send jeres forespørgsel til vores samarbejdspartner og hør nærmere, anvend formularfeltet til højre.

FÆGTNING
FOTOGALLERI

Kontakt annoncør

© Firmateambuilding.com - en del af simplestudio.dk