Få 500,- ved bookning

Få 500,- ved din bookning

Når du booker flere "Let's have more fun" events hos os får du et gavekort på 100,- pr event du booker ud over det første. Du kan få op til 500,- hvis du fx. har booket 6 events. Husk at det dog er et krav at tilmelde sig nyhedsbrevet (ude til højre) som udkommer 4 gange om året. Nyhedsbrevet indeholder flere gode tilbud herunder "Åbent hus". Dvs når vores leverandører slår dørene op, så I gratis kan komme ind og prøve events i de forskellige eventcentre. Såfremt I ikke booker events, har I også mulighed for at tilmelde jer nyhedsbrevet og få et gavekort på 50,-. Hvis I er flere venner som tilmelder jer kan I ikke slå gavekortene sammen. Disse gavekort kan kun bruges til udlejningsartikler som kan ses nedenfor på siden.

 

De bedste leverandører

Vi udvælger de bedste leverandører for dig, så du ikke skal bekymre dig om andet end at møde op og nyde dagen med venner eller kollegaer!

De bedste priser

Vores priser er identiske med vores leverandørers. Dvs du ikke betaler en merpris for at handle igennem os. Faktisk mindre, da vi tit har forskellige tilbud.

Mest for pengene

Når du handler igennem os får du mest for pengene. Bla. kan du få et gavekort op til 500,- for bookning af 6 events. Sådan giver vi dig mest for pengene!

Hvordan gør vi?

Hvordan kan vi både have de bedste priser, de beste tilbud, og have de bedste leverandører? Som leverandør kan man nemt betale en formue på online marketing for at være synlig. Hos os betales der kun kommisson når der bliver booket events. På den måde spilder vores leverandører ikke penge på onlinemarketing der ikke altid giver resultater. Som kunde får du alle fordelene, de bedste priser, gode leverandører og fantastiske tilbud. Det er en Win/Win/Win både for leverandøren, kunden og for os!

 

Gavekortet gælder for:

Lydanlæg: 995,-

Lydanlaeg til festen

Karaoke: 3.495,-

Luksus karaoke til festen

Partylys: 495,-

Partylys

Diskolys: 495,-

Diskolys

Mobildiskotek: 1.995,-

Luksus karaoke til festen

Spejlkugle: 245,-

Spejlkugle

Scenelys: 1.495,-

Scenelys

Røgmaskine: 145,-

Røgmaskine

Borde og stole: 185,-

Borde og stole

Beer pong: 145,-

Beer pong

Bordfodbold: 245,-

Bordfodbold

Panel

Facebook Like

 
 
Panel