F16 Flysimulator

F16 Flysimulator

Vil I prøve et imponerende event, så skal I prøve en F-16 Flysimulator og give jer selv en virkelighedstro F-16 oplevelse, I aldrig vil glemme. F 16 Flysimulator event byder på en unik oplevelse. I vil prøve følelsen af at ”flyve” en vaskeægte F-16 i det konstruerede F-16 cockpit foran den kæmpe multidimensionale skærm. "Let's have more fun" eventet vil blive dedikeret til jer en hel dag (9 timer). Her vil I alle kunne komme til at mærke suset igennem kroppen igen og igen. En genial oplevelse som helt sikkert vil blive husket!

F16 Flysimulator

1. Bookning af eventdato
2. Lastbilen parkeres, hvor I ønsker
3. F-16 Flysimulation for alle
-   Fra 18 - 60 deltagere.
-   Event: 9 timer.

Samlet pris inkl. moms: 18.750,-

Sådan foregår det

F-16 Flysimulatoren er indbygget i en stor lastbil og kan derfor holde, hvor I ønsker det. Lastbilen har kapacitet til 6 personer ad gangen med egne cockpits og skærme. For at tilbyde denne sjove og unikke oplevelse af F-16 Flysimulation, samarbejder vi med landets førende udbydere af Flysimulatorer.
Imponer jer selv med en F-16 Flysimulation til jeres "Let's have more fun" eventdag. Den gennemførte simulations-lastbil vil give alle en unik og virkelighedstro oplevelse af at flyve F-16. I lejer lastbilen en hel dag (9 timer), og der vil derfor være rig mulighed for, at I alle kan prøve denne mindeværdige oplevelse. I er velkomne til at sende jeres forespørgsel til vores samarbejdspartner via formularfeltet.
Lars siger: "Vi havde lejet Youfly's F16 truck til vores Åbent Hus arrangement.Vores gæster fik en fantastisk flyvende oplevelse i en virkelighedstro F16 simulator. Youfly's instruktører var meget kompetente og indlevende.Jeg vil klart anbefale andre at leje Youfly's F16 truck."

F16 Flysimulator
FOTOGALLERI

Kontakt annoncør

© Firmateambuilding.com - en del af simplestudio.dk