Dans for sjov

Vores danseinstruktør vil tage jer ind i dansens fantastiske verden, hvor I vil kunne lære danse som: Disco dans, Salsa dans, Samba dans og Zumba. Dans for sjov og giv den gas i vores moderne dansestudie med lækkert disko lys, røgmaskine, vindmaskine og andre effekter, som sætter en festlig stemning, hvor man virkelig kan slå sig løs. Vi har naturligvis spejle og arbejder med de bedste danseinstruktører, så oplevelsen bliver helt gennemført. I er naturligvis velkomne til at tage billeder undervejs, og I kan tage lige præcis den påklædning med, I har lyst til. Der er lagt op til et festligt indslag. Et sikkert hit og en sjov icebreaker til en hyggelig og sjov eventdag.

Dans for sjov

1. Velkomst & introduktion
2. Opvarmning
3. Alle kommer til at danse
4. I instruerers i en koreografi
5. I vil komme til at batle
-   Op til 30 deltagere.
-   Event: 2 timer.

I alt inkl. moms: 2.495,-

Tilbud alle hverdage: 2.195,-

Sådan foregår det

Professionelt dansestudie med vind, røg, lys og spejle. Vi arbejder med de bedste danseinstruktører i brancen, og giver jer en fantastisk oplevelse.Vi har mange års erfaring i afholdelse af events. Vores lokale er festligt og giver de perfekte rammer for et godt "Let's have more fun" arrangement.
Dans for sjov er en fantastisk icebreaker og er specielt populær til polterabends, fødselsdage og firma events som optakt til en god middag eller som et sjovt event efter en lang arbejdsdag. Vores danseinstruktør tager altid udgangspunkt i, at det skal være sjovt for alle, men sørger samtidig også for, at I føler jer udfordret. I er velkomne til at tage billeder undervejs eller nyde en drink i vores lounge. Dans for sjov sætter festen igang, om I fortsætter den ude i byen eller tager den videre et andet sted, er op til jer!
Kunder udtaler: "Vi var meget imponerede over jeres seriøsitet og professionalisme hos jeres instruktør, hun forstod at skabe en fantastisk stemning. :)"
Var jeres dag hos os fantastisk, så giv et "Like", og skriv gerne til os hvis der er forslag til forbedring.
 

DANS FOR SJOV
FOTOGALLERI

Kontakt

© Firmateambuilding.com - en del af simplestudio.dk