Bumperz

Bumperz

Få et morsomt og anderledes event i form af Bumperz. I vil helt sikkert elske at komme ud og have det sjovt med hinanden og konkurrere om, hvem der vinder kampen. Der vil blive udleveret Bumperz-dragter, som er en form for oppustelig airbag. Formålet er, at alle kan hoppe rundt og lave vilde tacklinger, som normalt ikke er tilladt i rigtig fodbold. I vil alle få et hylende sjovt event, I sent vil glemme. Det hele foregår indendørs i professionelt eventcenter med instruktør, så I behøver ikke bekymre jer om vejr og vind.

Bumperz

1. Velkomst & regler
2. Hold vælges
3. Bumperz uddeles
4. Vinderhold kåres
-   Op til 30 deltagere.
-   Event: 1½ time.

Samlet pris inkl. moms: 1.600,-

Sådan foregår det

Oplev særdeles underholdende stemning med Bumperz eventet. I vil blive delt ind i to hold, hvor der spilles løs i Bumperz-dragterne. For at skabe det bedste "Let's have more fun" event for jer , samarbejder vi med de førende udbydere af Bumperz, så I får en helt perfekt eventdag.
Udsæt jer selv for yderst sjovt underholdning med Bumperz til jeres "Let's have more fun" eventdag. Her vil de ideelle rammer blive sat for god stemning og bonding på kryds og tværs. Bumperz eventet er perfekt til større arrangementer, da I deles op i 2 hold som skal dyste. Bumperz arrangementet kan også bookes til fødselsdagsfest, polterabend og andre sjove arrangementer. I er velkommen til at sende jeres forespørgsler til vores samarbejdspartner og hør mere.
Melisa siger: "Det var en mega fed oplevelse. Det er 100% noget jeg skal prøve igen."

BUMPERZ
FOTOGALLERI

Kontakt annoncør

© Firmateambuilding.com - en del af simplestudio.dk