ATV

ATV

ATV er et yderst morsomt og actionfyldt event med masser af udfordringer. Til "Let's have more fun" eventet vil I skulle køre igennem en forhindringsbane, her gælder det om at vælte færrest kegler - med eller uden bind for øjnene. Der vil blive taget tid, for at se hvem der klarer banen hurtigst. Få pulsen op at køre med dette anderledes ATV event. Konkurrencegenet vil blive sat i spil, og alle vil leve sig helt ind i dette "Let's have more fun" event med liv og sjæl. Et perfekt event til fødselsdag, polterabend og som teambuilding.

ATV

1. Instruktioner
2. Prøvetur på ATV
3. ATV i naturrige omgivelser
4. Vinder kåres
-   Fra 5 - 15 delta5gere.
-   Event: 2 timer.

Samlet pris inkl. moms: 5.995,-

Sådan foregår det

ATV eventet foregår i naturrige omgivelser, og kan fås ud til jeres adresse eller holdes hos arrangøren. Med til eventet vil være en instruktør/dommer. Vi samarbejder med de bedste udbydere inden for ATV branchen, dette gøres for at give jer de optimale forudsætninger for et godt "Let's have more fun" event.
Få et tempofyldt "Let's have more fun" event i form af ATV, så jeres venner eller kollegaer kan blive udfordret. Der vil blive lavet en specieldesignet bane til jeres ATV event, hvis det holdes på jeres adresse. Hvis I ønsker, at eventet skal holdes hos udbyderen, vil der allerede være lavet en super sej bane. ATV eventet kan ligeledes arrangeres til polterabends, fødselsdagsfester og herre-/tøseture m.m. Send forespørgsler til vores samarbejdspartner via formularen.

ATV
FOTOGALLERI

Kontakt annoncør

© Firmateambuilding.com - en del af simplestudio.dk