Firmafest
Sjælland

Mobildiskotek

Lej det helt perfekte mobildiskotek til din firmafest. Mobildiskoteket indeholder et kraftfuld lydanlæg og et effektivt lysdiskotek samt røgmaskine!

Priser fra: 1.995,-
25 - 250 pers.

Hent tilbud
Sjælland

PA anlæg

Lej et professionelt PA anlæg til din firmafest. PA anlægget er perfekt til musik, men er også ideelt til taler, møder, konferencer og andre events.

Priser fra: 1.195,-
25 - 250 pers.

Hent tilbud
Sjælland

Diskolys

Få det vildeste diskolys til din næste firmafest eller event. Du kan nu leje vores kraftfulde diskolys og virkelig sætte feststemningen i højsædet!

Priser fra: 795,-
25 - 250 pers.

Hent tilbud

Firmafest

Vi skaber rammerne for den sjoveste firmafest

Vi arbejder for at skabe de bedste rammer til jeres firmafest. Vi kan tilbyde udlejning af udstyr til jeres næste firmafest, uanset om I planlægger at holde jeres firmafest på egen adresse eller hos en anden leverandør. En firmafest kan også være en event, hvor personalet kommer til at kende hinanden bedre, og dette kan resultere i bedre team ånd i hverdagen. Derfor hjælper vi jer også med jeres næste firmafest og kan bidrage, hvis I ønsker at tilføje sjove og spændende events til firmafesten. Der findes mange typer af firmafester, herunder bl.a. julefrokoster, sommerfester, kick-off møder med kant og mange flere. Uanset hvilken form for firmafest I ønsker at holde i jeres firma, er det vores mål at arbejde for at skabe en sjov og unik oplevelse i samråd med jer. Så jeres firmafest ikke kun bliver sjov, men måske også lærerig, men vigtigst af alt vil komme til at blive husket lang tid fremover. I er altid velkommen til at kontakte os for at få gode idéer til hvordan man holder den perfekte firmafest. Har I brug for festartikler til jeres næste event, står vi altid klar til at hjælpe jer med at finde løsninger.

Kunder siger

Tak til Polterabend event! Vi havde en formidabel lørdag formiddag i jeres studie med indspilning af sang.
Thumbs up

Martin Klug

Sportsklub

Det var en fornøjelse at arbejde sammen med Simple Studio - hurtig til at svare tilbage, professionel service og moderne udstyr.
Thumbs up

Therese

Mærsk

Leverer top professionel kvalitet. Tak til Claus Beelen, hilsen Stiger :-)
Thumbs up

Stig

Evolvia

Panel

Facebook Like

 
 
Panel